راز دست ها


افکار من

اینها که می نویسم فکر باور منه

sharethis آیکون های اشتراک گذاری مطلب

 رنگ پریدگی ناخن ها:

ناخن ها باید سالم و صورتی رنگ باشند. اگر رنگ آنها سبز مایل به زرد شود احتمالاً فرد به یک عفونت قارچی مبتلا است و باید به پزشک مراجعه کنند. به علاوه زرد شدن رنگ ناخن ها می تواند نشانه یک بیماری ریوی باشد. همچنین ظاهر شدن لکه قهوه ای رنگ در زیر خط ناخن ممکن است به دلیل وجود خال گوشتی باشد و یا نخن ها گود افتاده با وجود فرورفتگی در سطح صاف آن معمولاً نشان دهنده بیماری پسوریازیس است. به این ترتیب توصیه می شود هر نوع تغییر رنگ غیر عادی در ناخن ها را به پزشک خود اطلاع دهید.

ناخن های قاشقی شکل:

شکل طبیعی یک ناخن سالم به این ترتیب است که باید وسط آن اندکی برآمده باشد و نوک ناخن نیز کمی حالت خمیدگی داشته باشد. اگر شکل ناخن برخلاف این حالت و شبیه به قاشق، فرو رفته باشد احتمالاً نشانه فقر آهن و کم خونی است. درمان این حالت با مصرف مکمل های آهن و افزودن سبزیجات تیره رنگ و گوشت قرمز به رژیم غذایی روزانه امکان پذیر است.

از سوی دیگر ناخن های گرزی شکل یعنی حالتی که ناخن ها به شکل گوی می شوند اغلب نگران کننده تر است چون می تواند به معنی یک بیماری داخلی جدی مثل سرطان ریه یا مشکلات قلبی باشد.

برآمدگی انگشتان:

بروز برآمدگی های کوچک در نزدیکی پایه ناخن ها از نخستین علائم اوستئوآرتریت، التهاب استخوانی-مفصلی است. از آنجا که این بیماری باعث از بین رفتن فضای مفصلی می شود، این برآمدگی ها در اطراف ناخن ایجاد می شوند.

لرزش دست ها:

هر فردی ممکن است تا حدودی لرزش دست ها را تجربه کند اما ااگر این لرزش طولانی و قابل تشخیص شود می تواند علائم اولیه بیماری پارکینسون باشد که روی سیستم عصبی تاثیر میگذارد. لرزش دست ها در عین حال از استرس و اضطراب زیاد یا مصرف زیاد قهوه و الکل نیز ناشی می شود. البته گاهی نیز ممکن است ناشی از عارضه عصبی یا ارثی لرزش دست باشد. و اگر متوجه هرگونه لرزش دست یا کندی حرکات شدید در اسرع وقت موضوع را با پزشک در میان بگذارید.

خشکی پوست:

خشکی شدید پوست گاهی از علائم کم کاری تیروئید است که موجب از بین رفتن رطوبت پوست می شود. گاهی اوقات نیز نشانه حساسیت به صابون یا سایر محصولات آرایشی و بهداشتی است. علاوه بر اینها گاهی اوقات خشکی پست دست پس از یائسگی نیز بروز می کند که پیامد افت سطح استروژن در بدن زنان یائسه است.

قرمزی کفت دست:

پزشکان قرن هاست که قرمزی کف دست را با بروز اختلالات کبدی به ویژه سیروز کبدی مرتبط می دانند. قرمزی کف دست در این شرایط ناشی از اتساع (گشاد شدن) عروق خونی در واکنش به عدم تعادل هورمونی است که در اثر آسیب کبدی بروز می کند. 


محکوم کردن توهین به پیامبر

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در دو شنبه 3 مهر 1391برچسب:سلامتی,پزشکی,دست,ناخن,انگشت,کف دست,قرمزی,خشکی پوست,بهداشت,علام بیماری,ساعت 16:36 توسط وحید| |


Power By: LoxBlog.Com